Besök Clearwater International Sverige
Clearwater International

Rådgivare till PRIMA vid majoritetsförsäljningen till Lideta

Clearwater International har rådgett PRIMA, en marknadsledande vårdaktör i Sverige inom psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, vid majoritetsförsäljningen till Lideta. PRIMA grundades 2007 och erbjuder evidensbaserad psykiatrisk öppen- och slutenvård för barn, ungdomar och vuxna, samt specialiserad beroendevård.

Bolaget är baserat i Stockholm, Sverige, och omsätter ca SEK 400m med omkring 460 anställda. PRIMA har under ledning av grundartrion etablerat en position som en betrodd och uppskattad vårdgivare med tydligt fokus på patient och den generella utveckling av den psykiatriska vården.

Lideta kommer att bidra med resurser, erfarenhet och stöd för att ytterligare förbättra den psykiska hälsan i Sverige. En mindre ägargrupp, som inkluderar grundarna, kommer att kvarstå som operativa minoritetsägare och fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med Lideta.

Kontakt

David Hammarström

Associate Director

david.hammarstrom@cwicf.com

+46 70 666 29 54

Om Valentum

Valentum är en nytänkande projektledare inom företagstransaktioner med fokus på försäljningar och förvärv av stora onoterade företag.

Vill du veta hur ditt företag står sig inför en potentiell försäljning?

Kontakta oss för att få en analys av ditt företag och marknad samt vilka möjligheter som finns inför en försäljning.

Vi använder cookies för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi hanterar cookies.