Besök Clearwater International Sverige
Clearwater International

Karriär

Valentum erbjuder ledande rådgivningen inom företagsförvärv, avyttringar och fusioner i Sverige och internationellt. Våra kunder består primärt av stora nordiska företag, riskkapitalbolag samt investmentbolag.

Vi söker medarbetare

Det är medarbetarna på Valentum som lägger grunden för bolagets framgång. Valentum söker kontinuerligt efter intresserade, talangfulla och drivna personer som vill vara med och ge marknadens bästa rådgivning till våra kunder. Vi söker dig som har ett starkt driv, samarbetsförmåga och ett starkt intresse för ekonomi.

Som medarbetare hos Valentum arbetar du i en utvecklande miljö där möjlighet ges till stort ansvar. För oss är trivsel en oerhört viktig faktor och vi kommer aldrig att ge upp vår strävan mot att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare – en miljö där gemenskap och glädje är en naturlig del av vardagen.

Vi erbjuder både heltidstjänster och internships fyra perioder per år. Din roll hos oss innefattar både strategisk och finansiell analys, värdering samt framställning av presentationsmaterial.

Så ansöker du

Du ansöker genom att skicka in CV, personligt brev samt betyg från universitetet och gymnasium till recruitment.sweden@cwicf.com

Vi använder cookies för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi hanterar cookies.