En nytänkande projektledare inom företagstransaktioner

Om oss

Valentum är nytänkande projektledare inom företagstransaktioner med fokus på försäljningar och förvärv av stora onoterade företag.

Vi är en projektledande rådgivare som aldrig lämnar något åt slumpen och står på våra kunders sida genom hela processen.

Genom skräddarsydda processer, hängivna specialister och tillgång till potentiella köpare över hela världen säkerställer vi en bättre affär. För Sveriges företagsägare förtjänar mer.

Varför välja Valentum

 • En bättre affär

  Vi projektleder hela processen, lämnar inget åt slumpen och garanterar ett resultat som överträffar förväntningarna. För Sveriges företagsägare förtjänar mer.

 • Stort kontaktnät

  Vi arbetar med transaktioner över hela världen och har därför tillgång till och blir prioriterade av alla potentiella köpare.

 • Hängivna specialister

  Företagstransaktioner är vårt hundraprocentiga fokus. Vi gör det varje dag. Det medför att vi alltid har aktuell kunskap och genomför transaktioner till ett värde av flera miljarder varje år.

 • Anpassad process

  Varje företag och marknad är unik. Vi har därför ingen standardiserad process. Utan tänker nytt och anpassar strategin efter varje företags behov och situation.

Global M&A – Internationellt partnerskap där Valentum är exklusiv medlem i Sverige

Genom Global M&A som startades 1999 har Valentum global räckvidd och möjlighet att erbjuda lokal rådgivning inom företagstransaktioner världen över. Vi har lång erfarenhet av att arbeta tillsammans, vilket har visat sig vara en nyckel till framgång i de transaktionsprocesser vi genomfört genom åren.

 

Advisory Board
Ledande personer inom svenskt näringsliv

I Valentums Advisory Board ingår ledande personer inom svenskt affärsliv. Deras stora nätverk och mångåriga erfarenhet tillsammans med ett starkt engagemang är en stor tillgång för Valentum.