Besök Clearwater International Sverige
Clearwater International

Rådgivare till Verdane vid försäljning av MM Sports

MM Sports, ett ledande e-handelsbolag inom kosttillskott och träningstillbehör, blev förvärvade av riskkapitalbolaget CapMan. Säljare av MM Sports var bolagets grundare samt riskkapitalbolaget Verdane.

CapMan förvärvar en mjoritet av bolaget samtidigt som nyckelpersoner även investerar i en signifikant andel. Tillsammans med CapMan kommer MM Sports team att få stöd i en accelererad tillväxt och internationell expansion.

MM Sports har en stark produktportfölj av egna varumärken och egenutvecklade produkter, såväl som utvalda externa varumärken. Bolaget säljer majoriteten av varor via den egna webbsidan, samt att de även driver nio egna fysiska butiker i Sverige.

 

”Vi ser fram emot nästa fas av tillväxt och inleda samarbetet med CapMan-teamet. Vi ser stor potential i marknaden och tror att vi med våra högkvalitetsprodukter och starka team kommer kunna öka försäljningen, även utanför Sverige.”

Erik Sjöberg VD på MM Sports

 

”Vi är glada att hänga med MM Sports på bolagets resa mot ytterligare tillväxt i Sverige och för att accelerera den internationella expansionen. Vi är i synnerhet imponerade av den starka vinnande kulturen inom MM Sports vilken varit och kommer fortsätta vara en central framgångsfaktor för bolaget.”

Tobias Karte, partner på CapMan

Kontakt

Henrik Jakobsson

Director

henrik.jakobsson@cwicf.com

+46 727 16 61 00

Om Valentum

Valentum är en nytänkande projektledare inom företagstransaktioner med fokus på försäljningar och förvärv av stora onoterade företag.

Vill du veta hur ditt företag står sig inför en potentiell försäljning?

Kontakta oss för att få en analys av ditt företag och marknad samt vilka möjligheter som finns inför en försäljning.

Vi använder cookies för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi hanterar cookies.