Besök Clearwater International Sverige
Clearwater International

Valentum blir Clearwater International Sweden

Om Clearwater International Sweden

Valentum har valt att ta steget och gå samman med den internationella M&A rådgivaren Clearwater International och från och med 16 september 2020 blir Valentum istället Clearwater International Sweden. Genom denna sammanslagning kommer vi ha en ökad global räckvidd med 18 kontor i 10 länder i Europa, Asien och Nordamerika. Detta är ett viktigt steg i utvecklingen av bolaget och vi förutser stor potential för framtida transaktioner och för att skapa ännu bättre lösningar för våra kunder.

Precis som Valentum är Clearwater International Sweden en nytänkande projektledare inom företagstransaktioner med fokus på försäljning och förvärv av stora onoterade företag.

Vi är en projektledande rådgivare som aldrig lämnar något åt slumpen och står på våra kunders sida genom hela processen.

Även fortsättningsvis kommer vi att säkerställa en bättre affär genom skräddarsydda processer, hängivna specialister och tillgång till potentiella köpare över hela världen. För Sveriges företagsägare förtjänar mer.

 

”Vi ser verkligen framemot sammanslagningen med Clearwater International, detta är ett viktigt steg i utvecklingen av vår verksamhet. Clearwater har en beprövad strategi för sin internationella räckvidd, sektorfokus och oberoende rådgivning. Vi ser fram emot att bli en del av deras team och utvidga vårt globala nätverk.” – Tomas Almgren, Managing Partner på Clearwater International Sweden.

 

För att läsa hela pressmeddelandet om sammanslagningen, tryck här.

Varför välja Clearwater International Sweden

 • En bättre affär

  Vi projektleder hela processen, lämnar inget åt slumpen och garanterar ett resultat som överträffar förväntningarna. För Sveriges företagsägare förtjänar mer.

 • Stort kontaktnät

  Vi arbetar med transaktioner över hela världen och har därför tillgång till och blir prioriterade av alla potentiella köpare.

 • Hängivna specialister

  Företagstransaktioner är vårt hundraprocentiga fokus. Vi gör det varje dag. Det medför att vi alltid har aktuell kunskap och genomför transaktioner till ett värde av flera miljarder varje år.

 • Anpassad process

  Varje företag och marknad är unik. Vi har därför ingen standardiserad process. Utan tänker nytt och anpassar strategin efter varje företags behov och situation.

Vi använder cookies för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi hanterar cookies.