Besök Clearwater International Sverige
Clearwater International

Rådgivare till Systeminstallation, en ledande leverantör av byggnadsautomation, i majoritetsförsäljningen till Alder

Systeminstallation som startades 1998 sysslar med utveckling, design och leverans av byggnadsautomationssystem och relaterad mjukvara samt kringtjänster. Bolaget har sitt huvudkontor i Varberg, omsätter ca SEK 150m och har 110 anställda. SI har, under ledning av sina fyra grundare, växt stadigt från Varberg och finns nu representerat på fem ytterligare orter i Sydsverige. Under tillväxten har bolaget kontinuerligt breddat sitt erbjudande och levererar nu även unika lösningar inom logistik, vatten samt SPA och bad. SI har dessutom utvecklat mjukvarulösningar samt distansövervakning av kundernas anläggningar.

Alder kommer bidra med kapital erfarenhet och stöd för att accelerera den geografiska expansionen och snabba på fortsatt utveckling av Systeminstallations mjukvarulösningar. Nuvarande ägare kommer fortsätta i sina nuvarande roller och kvarstå som betydande minoritetsägare i partnerskap med Alder.

 

Kontakt

Oscar Coster

Director

oscar.coster@cwicf.com

+46 73 503 06 10

Om Valentum

Valentum är en nytänkande projektledare inom företagstransaktioner med fokus på försäljningar och förvärv av stora onoterade företag.

Vill du veta hur ditt företag står sig inför en potentiell försäljning?

Kontakta oss för att få en analys av ditt företag och marknad samt vilka möjligheter som finns inför en försäljning.

Vi använder cookies för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi hanterar cookies.