Besök Clearwater International Sverige
Clearwater International

Försäljning av Parfym.se till Priveq

Rådgivare till Parfym.se vid försäljningen till Priveq.

Parfym Sverige AB (Parfym.se) är en nordisk online-aktör inom skönhet som erbjuder ett komplett sortiment inom skönhet med över 200 väletablerade varumärken i olika prisklasser. Bolaget grundades år 2005 i Sverige och har sedan dess expanderat till Finland och blivit en favorit bland kunderna. Verksamheten, som idag bedrivs under tre webbsidor, omsätter över 200 miljoner kronor. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

”Vårt team ser fram emot att få med Priveq som partner – en fantastisk förstärkning i vår fortsatta utveckling. Vi är övertygade om att Priveq, med sin breda erfarenhet och nätverk, kommer att bidra till ett accelererat värdeskapande för både organisationen och kunderna. ” säger Darko Drašković, VD på Parfym.

”Som grundare till Parfym.se gläder jag mig åt att få in Priveq som partner framåt. Jag ser fram emot att, tillsammans med Priveq, fortsätta den utveckling som Parfym.se haft fram till idag.” säger Per Ejerhed, grundare och tidigare huvudägare i Parfym.

”Vi är väldigt glada för att få kroka arm med Parfym.se och bidra till den fortsatta tillväxtresan framåt. Vi har följt bolaget under en längre tid och imponerats av deras starka position på marknaden samt hur de har lyckats att balansera hög tillväxt med tvåsiffrig lönsamhet i en konkurrensutsatt bransch ända sedan start” säger Maria Perez Hultström, Investeringsansvarig på Priveq.

Valentums transaktionsteam bestod av Gustaf Plyhm, Martin Agerup & Jonathan Enqvist.

Kontakt

Gustaf Plyhm

Partner

gustaf.plyhm@cwicf.com

+46 709 39 21 12

Om Valentum

Valentum är en nytänkande projektledare inom företagstransaktioner med fokus på försäljningar och förvärv av stora onoterade företag.

Vill du veta hur ditt företag står sig inför en potentiell försäljning?

Kontakta oss för att få en analys av ditt företag och marknad samt vilka möjligheter som finns inför en försäljning.

Vi använder cookies för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi hanterar cookies.