Besök Clearwater International Sverige
Clearwater International

Rådgivare till Brödernas i deras partnerskapsaffär med Litorina

Clearwater international har varit rådgivare till snabbväxande restaurangkedjan Brödernas i deras försäljning till Litorina.

Brödernas grundades 2018 av krögarna och tillika bröderna, Joakim och Jonas Wiklander. Kort därefter anslöt ytterligare ett brödrapar, investerarna Monir Kalgoum och Mika Zibanejad. Tillsammans har de nu tagit Brödernas från den första enheten i Stockholm till ett marknadsledande restaurangkoncept med 34 restauranger öppna i dagsläget i Sverige och Spanien. Brödernas har ett starkt servicefokus och erbjuder utsökta hamburgare och pizzor som återkommande får utmärkta betyg av kritiker och kunder.

Litorina som ett starkt track-record inom mat- och restauranginvesteringar har köpt en majoritet i Brödernas och kommer supportera den fortsatta expansionsresan. Nuvarande ägare kommer kvartå som betydande minoritetsägare och fortsätta utveckla verksamheten i partnerskap med Litorina.

Kontakt

Oscar Coster

Director

oscar.coster@cwicf.com

+46 73 503 06 10

Om Valentum

Valentum är en nytänkande projektledare inom företagstransaktioner med fokus på försäljningar och förvärv av stora onoterade företag.

Vill du veta hur ditt företag står sig inför en potentiell försäljning?

Kontakta oss för att få en analys av ditt företag och marknad samt vilka möjligheter som finns inför en försäljning.

Vi använder cookies för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi hanterar cookies.