Besök Clearwater International Sverige
Clearwater International

Rådgivare till Smedbo vid försäljning till SEB Private Equity

Clearwater International har varit rådgivare åt ägarna av Smedbo, en ledande leverantör av badrumsaccessoarer, vid försäljningen till SEB PE.

Smedbo grundades i Helsingborg 1967 och är idag ett av Nordens ledande designföretag inom badrumsaccessoarer. Smedbo har sin grund i det skandinaviska formspråket och arbetar med att utveckla högklassiga badrumsaccessoarer och dekorativa beslag. Bolaget har framgångsrikt lanserat två varumärken inom segmentet, och har idag kunder över hela Europa och USA.

Ständig produktutveckling och förfining under det senaste halvseklet har gett Smedbo en framträdande roll på marknaden idag, och har etablerat Smedbo som det självklara valet för högkvalitativa badrumsaccessoarer av skandinavisk design.

Nuvarande management-team kommer fortsätta att driva bolaget tillsammans med SEB PE.

Kontakt

Jonathan Enqvist

Associate

jonathan.enqvist@cwicf.com

+46 73 029 96 01

Om Valentum

Valentum är en nytänkande projektledare inom företagstransaktioner med fokus på försäljningar och förvärv av stora onoterade företag.

Vill du veta hur ditt företag står sig inför en potentiell försäljning?

Kontakta oss för att få en analys av ditt företag och marknad samt vilka möjligheter som finns inför en försäljning.

Vi använder cookies för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi hanterar cookies.