Besök Clearwater International Sverige
Clearwater International

Fagerhult förvärvar Led Linear

Tillverkning av linjära LED-belysningsarmaturer i världsklass tillsammans med ett globalt försäljningsnätverk ledde till Fagerhults strategiska förvärv av LED Linear GmbH med huvudkontor i Neukirchen-Vluyn, Tyskland.

AB Fagerhult (publ), grundat 1945 med rötter från Västergötland, är idag ett av Europas ledande belysningsföretag med totalt 2 600 medarbetare i 20 länder och är noterat på Nasdaq OMX Stockholm.

Förvärvet av LED Linear GmbH ligger i linje med Fagerhults uttalade vision om att bli en ledande global leverantör av professionella belysningslösningar. LED Linear GmbH tillför Fagerhult spetskompetens inom LED och ett globalt försäljningsnätverk med tillgång till stora marknader som exempelvis USA. Bolaget har vunnit flertalet prestigefyllda utmärkelser och har en lång historik av innovativa belysningslösningar.

Kontakt

Oscar Coster

Director

oscar.coster@cwicf.com

+46 73 503 06 10

Om Valentum

Valentum är en nytänkande projektledare inom företagstransaktioner med fokus på försäljningar och förvärv av stora onoterade företag.

Vill du veta hur ditt företag står sig inför en potentiell försäljning?

Kontakta oss för att få en analys av ditt företag och marknad samt vilka möjligheter som finns inför en försäljning.

Vi använder cookies för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi hanterar cookies.